Νέος πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ ο Ζαχαρίας Καλογεράκης

Νέος πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ εξελέγη σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος:

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ του ΕΣΔΑΚ για την  εμπιστοσύνη τους  στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με, με ομόφωνη απόφαση, στην θέση του πρόεδρου.  Με αίσθημα ευθύνης και μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο, με γνώμονα τον Περιφερειακό Σχεδιασμό, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους μέλη μας, θέτουμε ως στόχο:

  • Να επιταχύνουμε τις διαδικασίες ανάθεσης των έργων που έχουν διασφαλίσει χρηματοδότηση.
  • Να εξασφαλίσουμε συμπληρωματικές χρηματοδοτήσεις για τα έργα που βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμανσης.
  • Να στηρίξουμε τους ΟΤΑ για να αναλάβουν τις συνοδευτικές ενέργειες που είναι απολύτως απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία τους.

Παραμένω ένθερμος υποστηρικτής της αποκέντρωσης και της συνεργασίας. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα βρίσκεται κοντά στις τοπικές κοινωνίες, θα συνεργάζεται με τους εκπροσώπους της και θα ενημερώνει για τη πορεία των έργων και των επιπτώσεων τους. Η αμφίδρομη ενημέρωση, ο διάλογος και η συστηματική διαβούλευση αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι.

Δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις μέσα από ομοψυχία, συναίνεση και σύνθεση απόψεων για ένα ισχυρό ΕΣΔΑΚ που θα ενισχύει  την βιωσιμότητα του συστήματος διαχείρισης με ταυτόχρονη διασφάλιση ποιοτικών και χαμηλού κόστους υπηρεσιών για τους πολίτες.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΣΔΑΚ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]