Νέες πατριωτικές κορώνες του -Ζορό- Ψωμιάδη

Την αποχώρηση από τις συνομιλίες για την ονομασία της πΓδΜ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Μετά το ‘Όχι’ του Μεταξά, να πούμε και ‘Όχι’ στις συνομιλίες. Να συνομιλήσουμε με ποιους και να πούμε τι; δεν αποδέχομαι τον όρο Μακεδονία στην ονομασία τους. Ούτε πάνω ούτε κάτω ούτε νέα ούτε παλιά Μακεδονία. Τίποτα. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο χορό της Ένωσης Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος» στη Μελβούρνη.

Επιπλέον, ο κ. Ψωμιάδης εκτόξευσε νέες πατριωτικές κορώνες μιλώντας για την ανωτερότητα της ράτσας των Ελλήνων και την προοπτική να κυβερνήσουν τον κόσμο: «Ευλογώ τον Θεό που είμαι Έλληνας. Είμαστε η καλύτερη ράτσα και αν είμαστε ενωμένοι θα κυβερνήσουμε τον κόσμο. Το να είσαι Έλληνας είναι προνόμιο της παγκόσμιας ιστορίας. Ό, τι είναι η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι η Ελλάδα για την παγκόσμια ιστορία», σημείωσε με έμφαση.

                        Ο πόλεμος του Ζορό

Παράλληλα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης επέκρινε τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους κάνοντας λόγο για πόλεμο που έχει ανοίξει με «τα στρουμφάκια των καναλιών.
Πολεμώ την τηλεόραση και πολεμώ το σύστημα. Πολεμώ τους δημοσιογράφους που γίνονται δικαστές και εισαγγελείς», 
πρόσθεσε. Ενέταξε δε τη φετινή του τηλεοπτική εμφάνιση σε σήριαλ αλλά και την πρόσφατη εμφάνισή του ως Ζορό στην προσπάθεια του να γίνει πιο αποτελεσματικός σε αυτό τον πόλεμο. «Σε όποιον αρέσω», κατέληξε.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!