Νέα επιχορήγηση στις Περιφέρειες: 7,1 εκατ. € από ΚΑΠ

Πόροι συνολικου ύψους 7.110.567,51 € κατανέμονται στις Περιφέρειες της Χώρας, από τον λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών».

Πρόκειται για την ένατη (Θ’) τακτική επιχορήγηση έτους 2015, προς κάλυψη δαπανών τους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών για την καταβολή αντιμισθίας στα αιρετά όργανά τους, συμφώνα με τον κατώθι πίνακα.

Σύμφωνα με το υπουργείο: «Το αποδιδόμενο ποσό έχει προκύψει λαμβανόμενων υπόψη αφενός των οδηγιών της αριθμ. 29531/29.07.2014 (ΦΕΚ 2060 Β΄) Κοινής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών και αφετέρου του προβλεπόμενου ποσού χρηματοδότησης 4% του Προγράμματος Εξυγίανσης των ΟΤΑ του ν. 4316 /2014 ( ΦΕΚ 270 Α’). Το εν λόγω ποσοστό αντιστοιχεί σε ποσό 279.980,00€, και θα κατατεθεί στο λογαριασμό του Υπουργείου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με την ονομασία «Λογαριασμός Εξυγίανσης των ΟΤΑ»».

Δείτε αναλυτικότερα ολόκληρο το έγγραφο και τους πίνακες με την κατανομή των ποσών ανά Περιφέρεια ΕΔΩ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΚΑΠ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!