Νέα διπλή συμφωνία για την τουριστική προβολή της Κρήτης - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
27
Ιούνιος
Back

Νέα διπλή συμφωνία για την τουριστική προβολή της Κρήτης

Η επιτυχημένη τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!» (Incredible Crete: Surprisingly yours!» )  συνεχίζει να ταξιδεύει το νησί μας στο εξωτερικό. Ο 4ος  μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας, FTI Group, θα προβάλλει τα διαφημιστικά σποτ  Crete: See for yourself,  «Incredible Beaches» και «Incredible Flavours»  μέσω του τηλεοπτικού καναλιού  “SonnenklarTV”, το οποίο ανήκει στον όμιλο. Η FTI GROUP διαθέτει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχειακών μονάδων. Η θυγατρική της FTI GROUP, Meeting Point International, δραστηριοποιείται σε 20 χώρες και 59 προορισμούς σε όλο τον κόσμο (μέχρι το τέλος του 2014) ως Destination Management Company.

Επίσης, εκτός από την TUI Hellas,  η TUI Travel  θα προβάλει στην αγγλική, γερμανική, γαλλική, ολλανδική και σκανδιναβική αγορά όλο το υλικό του επίσημου τουριστικού portal  της Περιφέρειας Κρήτης www.incrediblecrete.gr  αλλά και τα σποτ,  στα αεροπλάνα, τα λεωφορεία, και τα δωμάτια των ξενοδοχείων της εταιρίας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ικανοποιημένος από την αναγνώριση της προσπάθειας που έγινε για πρώτη φορά για την ενιαία  προβολή της Κρήτης στην Ελλάδα και το εξωτερικό δήλωσε: «Η συνεχής προσπάθεια και οι κόποι μας για την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού μας ανταμείβονται καθημερινά. Η αναγνώριση της μεθοδικής δουλειάς μας από τους ειδικούς του τουρισμού, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή μαζί μας προκειμένου να συνεργαστούν, αποτελεί για εμάς δικαίωση των προσπαθειών μας. Η παραχώρηση του υλικού γίνεται μετά από πρωτοβουλία-αίτημα των δυο μεγάλων εταιρειών και είναι δωρεάν. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μας  και η προσπάθεια μας συνεχίζεται για την προβολή του ποιοτικού τουριστικού μας προϊόντος».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!