ΝΔ-Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Δεύτερες σκέψεις για Κράτσα –Συνάντηση Μητσοτάκη-Σπύρου

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται πως κάνουν στην Πειραιώς αναφορικά με την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Είναι ενδεικτικό ότι μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο πρώην «γαλάζιος» περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία του κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «στην συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, έγινε ενημέρωση σε βάθος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην κατεύθυνση να φωτιστούν όλες οι πλευρές  προκειμένου ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ. να αποφασίσει στις επόμενες ημέρες σχετικά με το πρόσωπο το οποίο θα διεκδικήσει την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις ερχόμενες εκλογές».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ένας από τους λόγους που στην ΝΔ σκέφτονται ξανά την υποψηφιότητα Κράτσα, είναι ότι, παρότι της έχει γίνει σχετική πρόταση, δεν έχει ακόμη απαντήσει. Παράλληλα η υποψηφιότητα συνάντησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιδράσεις από τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, κυρίως στην Κέρκυρα, και για την εμπλοκή του πρώην βουλευτή και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΣΠΥΡΟΥ, ΜΗΤΤΣΟΤΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!