ΝΑΜ: σημαντικό γεγονός η άφιξη της σημαίας των Μεσογειακών Αγώνων

Στην «υποδοχή», σε λίγες μέρες, της σημαίας των Μεσογειακών Αγώνων, στο Βόλο, αναφέρθηκε ο νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, κάνοντας λόγο για σημαντικό γεγονός για το νομό.

«Η περιοχή μας, με την ευκαιρία αυτή, θα συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν τη δεύτερη, μετά την Ολυμπιάδα, αθλητική διοργάνωση, όσον αφορά στη συμμετοχή των αθλητών και τον αριθμό των αθλημάτων που περιλαμβάνουν, ξεπερνώντας ακόμα και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε.

Όπως είπε «έχουμε τη δυνατότητα, με την αφορμή αυτή, να προβάλουμε τη Μαγνησία, να δώσουμε το στίγμα ενός νομού που αποτελεί τη φυσική μικρογραφία του μεσογειακού περιβαλλοντικού χώρου και να στείλουμε το μήνυμα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής περιοχής, που μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, με την επιτάχυνση των ρυθμών από πλευράς της κεντρικής διοίκησης, κατακτώντας τους επισκέπτες της και δημιουργώντας τους προσδοκίες για μια ξεχωριστή διαμονή, στο Νομό μας, την περίοδο των Αγώνων».

Καταλήγοντας σημείωσε ότι φορείς και τοπική κοινωνία, θα υποδεχτούν με ιδιαίτερη χαρά τη γαλάζια σημαία με τους τρεις τεμνόμενους κύκλους – σύμβολα των τριών ηπείρων που οριοθετούν τη Μεσόγειο. «Η Ν.Α.Μ., από την πρώτη στιγμή, αναγνωρίζοντας τη σημασία των Αγώνων, προωθεί την ιδέα της αξιοποίησής τους για τη συνολική –οικολογική, χωροταξική και πολιτιστική- ανασυγκρότηση της Μαγνησίας, με την ανάδειξή τους στους πρώτους «πράσινους Αγώνες» στην ιστορία του θεσμού, και είναι έτοιμη να συνδράμει στην επιτυχή εκτέλεσή τους σε όποιο επίπεδο της ζητηθεί», τόνισε ο νομάρχης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!