Ν.Παυλίδου: Να παραιτηθούν οι «διπλοθεσίτες» υποψήφιοι – Τι είπε για τον Βούγια

Να παραιτηθούν οι βουλευτές που κατεβαίνουν υποψήφιοι περιφερειάρχες στην Κεντρική Μακεδονία (Γιάννης Ιωαννίδης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Μάρκος Μπόλαρης) ζήτησε η υποψήφια περιφερειάρχης Νιόβη Παυλίδου, η οποία τους χαρακτήρισε «διπλοθεσίτες» και σημείωσε ότι πλεονεκτούν έναντι των άλλων, διότι έχουν έτοιμους μηχανισμούς στη διάθεση τους.

Για τη μέχρι τώρα προεκλογική αντιπαράθεση στην Κεντρική Μακεδονία η κ. Παυλίδου σχολίασε ότι κυριαρχεί η αντιπαλότητα ανάμεσα στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη, που «μαλώνουν», όπως είπε, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι κρατάνε χαμηλούς τόνους.

Για την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης «Πρωτοβουλία» και τη δική της στην Περιφέρεια «Πολίτες Μπροστά» είπε ότι είναι «συγκοινωνούντα δοχεία». Σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, απάντησε: «Τον θέλουμε ενεργό υποστηρικτή. Για μας δεν είναι παρελθόν ο Σπύρος Βούγιας».

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΒΟΥΓΙΑΣ, ΝΙΟΒΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!