Ν. Λάρισας: επιστρέφει τέλη μεταβίβασης Ι.Χ - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
3
Δεκέμβριος
Back

Ν. Λάρισας: επιστρέφει τέλη μεταβίβασης Ι.Χ

Να πάρουν τα χρήματά τους πίσω καλούνται από τη νομαρχία Λάρισας, όσοι πολίτες αγόρασαν ή μεταβίβασαν αυτοκίνητα με ευνοϊκούς όρους, στο διάστημα 7 Απριλίου – 7 Αυγούστου, αλλά παρόλα αυτά κατέβαλαν τα σχετικά τέλη λόγω καθυστέρησης στη νομοθετική ρύθμιση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση Μεταφορών της νομαρχίας Λάρισας, οι πολίτες οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 7 Απριλίου 2009 μέχρι και 7 Αυγούστου 2009 έχουν καταβάλει το τέλος μεταβίβασης και το τέλος αδείας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που έχουν ταξινομηθεί μέχρι 6 Απριλίου 2009 δικαιούνται επιστροφής των ανάλογων ποσών.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους υπέβαλαν αίτηση επιστροφής και τελών, μπορούν από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 και μετά, να προσέρχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες, από ώρα 08:00 έως 10:00 το πρωί, στη διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας για την είσπραξη των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, έχοντας μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Αυτοί όμως που δεν έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σχετική αίτηση επιστροφής των τελών παρακαλούνται να προσέλθουν στη διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών για την υποβολή της, έχοντας μαζί τους την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την προισταμένη του Τμήματος Μεταβιβάσεων και Αδειών Κυκλοφορίας Μ. Μόκα, στο τηλέφωνο 2413 506547 και από τους υπαλλήλους Α. Ζήση και Α. Κυριτσάκα στα τηλέφωνα 2413 506522 και 506534, αντίστοιχα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!