Ν. Λάρισας: ανακατασκευή του δρόμου Ελασσόνας - Πιερίας - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back

Ν. Λάρισας: ανακατασκευή του δρόμου Ελασσόνας – Πιερίας

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης για την ανακατασκευή του δρόμου που θα ξεκινά από το Δήμο Τυρνάβου μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού έως και την Ελασσόνα, καθώς επίσης και του δρόμου από το δημοτικό διαμέρισμα της Καλλιθέας του δήμου Ολύμπου μέχρι την Κατερίνη.

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση μήκους 5,5 χλμ σε τμήματα του δρόμου Τυρνάβου- Ελασσόνας και σε τμήματα του δρόμου από το δ.δ Καλλιθέας μέχρι τα όρια του νομού Πιερίας μήκους 1,5 χλμ. Το συνολικό μήκος του δρόμου που θα ανακατασκευαστεί είναι 10 χλμ.

Η ανακατασκευή και συντήρηση του έργου από τη Νομαρχία Λάρισας κρίθηκε αναγκαία εξαιτίας του έντονου κυκλοφοριακού φόρτου καθώς ο δρόμος σε πολλά τμήματα είναι προβληματικός και επικίνδυνος για την ασφαλή διέλευση και μετακίνηση των διερχόμενων οδηγών.

Ο προϋπολογισμός για την ανακατασκευή των οδικών τμημάτων ανέρχεται στις 800.000 ευρώ. Παράλληλα, η νομαρχία Λάρισας με δικά της μηχανήματα προχώρησε και στον καθαρισμό των τάφρων και των πρανών για τη ασφαλή διέλευση των οχημάτων στον παλιό δρόμο Τυρνάβου- Ελασσόνας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!