Ν. Αιγαίο: Δραματική κατάσταση με ναρκομανείς σε Δωδεκάνησα

Οι δραματικές διαστάσεις που έχει προσλάβει το φαινόμενο των εξαρτημένων ατόμων στη Ρόδο, στην Κάλυμνο και σε άλλα νησιά της Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισημάνθηκαν από στελέχη του ΚΕΘΕΑ που συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος.

Το στοιχείο αυτό, όπως είπε ο περιφερειάρχης, καθιστά κατεπείγουσα ανάγκη τη δημιουργία της δομής. Για αυτό, οι δύο πλευρές συνεργάγονται προκειμένου να βρεθεί ένα ακίνητο στη Ρόδο, το οποίο α στεγάσει το συμβουλευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Μέχρι τότε, αφού από τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί δεν υπάρχει κάποιο απτό αποτέλεσμα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα υπογράψει σύμβαση, με τη με τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου και βεβαίως με την καθοριστική συμβολή του Συλλόγου Φίλων και Συγγενών Εξαρτημένων Ατόμων, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την ενοικίαση ακινήτου για λογαριασμό του ΚΕΘΕΑ,

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!