Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στέλνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, δηλώνοντας βέβαιος ότι μέσα στην ασφυκτική οικονομικά συγκυρία, τόσο οι γονείς, όσο και οι εκπαιδευτικοί θα προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια στους μαθητές της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Το μήνυμα Αρναουτάκη:

«Ξεκινά μια ακόμη σχολική χρονιά για τους χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς της Κρήτης. Η Περιφέρεια Κρήτης εύχεται σε όλους τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή πρόοδο, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι όλοι οι νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές που θα στελεχώσουν τις σχολικές αίθουσες της Κρήτης, θα καταβάλλουν και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούν με επιτυχία στον σημαντικό έργο που επιτελούν.
Επίσης καλή δύναμη στους γονείς που προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους κάτω από δύσκολη οικονομική συγκυρία».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΜΗΝΥΜΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!