Μέχρι 15 Ιουλίου οι αιτήσεις για νέους γεωργούς δυτικής Αττικής

Η διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης δυτικής Αττικής, ανακοινώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο μέτρο 1.1.2. (Εγκατάσταση Νέων Γεωργών) μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης – φακέλου υποψηφιότητας μέχρι και τις 15-07-2009 στα γραφεία της διεύθυνσης Ερμού 90, Ελευσίνα.

δικαίωμα υποβολής αίτησης ενίσχυσης στο Μέτρο έχουν οι κάτοικοι των δήμων Βιλίων, Ερυθρών και Μεγάρων και της κοινότητας Οινόη και εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά ως αρχηγοί γεωργικής εκμετάλλευσης, κατά το δεκατετράμηνο που προηγείται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης ενίσχυσης, εγγεγραμμένοι στο Ολοκληρωμένο Σύστημα διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.δ.Ε) και δεν έχουν συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Ευαγ. Καρούντζου (210- 5548853) και την κυρία Βάσω Σαραντώνη (210- 5548932).

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!