Με την συνδιοργάνωση της Π. Κρήτης ο «4ος Μαραθώνιος Κρήτης 2019»

Ο «4ος Μαραθώνιος Κρήτης 2019» ή «Πράσινος» Μαραθώνιος που είναι αφιερωμένος στη Μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίου Γαλανάκη θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 όπου αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 4.000 δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για μια κορυφαία δρομική  διοργάνωση που πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, όλους τους Δήμους της Π. Ε. Χανίων, το Επιμελητήριο Χανίων, τον Σ.Δ.Υ.Χ.  και όλους τους τοπικούς και αθλητικούς φορείς του Νομού Χανίων. Όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις του Μαραθωνίου σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Στον περυσινό μαραθώνιο, περισσότεροι από 4.000 δρομείς, μεταξύ των οποίων 2.500 μαθητές, κατέκτησαν τους στόχους της διοργάνωσης, δηλαδή τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος, την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και την ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού μέρος του κοινωνικού μερίσματος αποδόθηκε σε Κοινωφελές Ίδρυμα  των Χανίων.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, 4ΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!