Λαμία: Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε Περιφέρεια και δημαρχείο

Υπό κατάληψη από εργαζόμενους, που διαμαρτύρονται για κυβερνητικά μέτρα, τα οποία αφορούν τον κλάδο τους, παραμένουν το δημαρχείο της Λαμίας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στον δήμο αποφασίστηκε η κατάληψη να συνεχιστεί έως την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, οπότε θα ληφθούν νέες αποφάσεις για τη συνέχιση, ή μη, της κινητοποίησης. Στην περιφέρεια η κατάληψη θα συνεχισθεί έως και τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, οπότε αναμένεται να συγκληθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητήσει το θέμα.

Εξάλλου, σε σύσκεψη των αρχηγών παρατάξεων στο γραφείο του περιφερειάρχη, υπήρξε συμφωνία για κλείσιμο των υπηρεσιών της περιφέρειας, τη Δευτέρα, και για κλείσιμο των υπηρεσιών στους πέντε νομούς της Στερεάς, την Τρίτη και Τετάρτη, 27 και 28 Νοεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις που αφορούν τους εργαζόμενους και συνολικότερα τα οικονομικά της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι η κατάληψη του δήμου Λαμίας και της Περιφέρειας από την προηγούμενη Πέμπτη έχει παραλύσει τη λειτουργία τους.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!