Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λ. Ποσειδώνος και Λ. Λαυρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Μεγάλη Πέμπτη και στις 6-7 Μαΐου στην περιοχή του Αλίμου και στη Λ. Λαυρίου όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, λόγω διεξαγωγής εκδήλωσης στο Συμμαχικό Νεκροταφείο Αλίμου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Μ. Πέμπτη 25/04/2019 και κατά τις ώρες 09.30 έως 13.00, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Μπουμπουλίνας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

 Παράλληλα, λόγω εκτέλεσης εργασιών ελέγχου δικτύου αγωγού αποχέτευσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Λαυρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βασ. Φρειδερίκης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερχείας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κορωπί, περιοχής Δήμων Παιανίας – Γλυκών Νερών και Κρωπίας, στις 6 και 7-05-2019 και από ώρες 00.01 έως 06.00.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΟΝΩΣ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!