Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αχαΐα και Φθιώτιδα λόγω «Ιανού»

Μέχρι τις 09:00 του Σαββάτου παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αχαΐα, λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός».

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ανακοίνωσε πως έως τότε ισχύουν:

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου και λεωφορείων, καθώς και παντός είδους οχημάτων που έλκουν τροχήλατα μέσα και κινούνται:

  • Στην Ολυμπία Οδό, από χ/θ 205 έως χ/θ 222,920 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Κατά μήκος της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, της Παλαιάς Ε.Ο. Πατρών-Πύργου καθώς και της Παλαιάς Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου, στην περιοχή αρμοδιότητάς της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

2. Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου και λεωφορείων, καθώς και παντός είδους οχημάτων που έλκουν τροχήλατα μέσα και κινούνται στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο.

Στη Στερεά Ελλάδα

Στο μεταξύ, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω έντονης βροχόπτωσης και ύπαρξης μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα, έχει διακοπεί:

  • Στην Εθνική Οδό Λαμίας-Καρπενησίου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από το 15ο έως το 24ο χλμ
  • Στην Επαρχιακή Οδό Λουτρών Υπάτης-Μεξιατών Φθιώτιδας, από το 1ο έως το 3ο χλμ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ζητεί από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΧΑΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΙΑΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!