Κρήτη: Συνάντηση Αρναουτάκη -Γεννηματά -Βουλγαράκη για τα έργα στα Χανιά

  • Απο stergios
  • 19 Μαΐου 2019 - 14:47
  • Comments Off

Ενημέρωση για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί αλλά και την πορεία των έργων αποκατάστασης που βρίσκονται σε εξέλιξη στις περιοχές που επλήγησαν στα Χανιά από την θεομηνία του Φεβρουαρίου έγινε σήμερα Κυριακή στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.

Οι κκ Αρναουτάκης και Βουλγαράκης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, συναντήθηκαν με την κ. Γεννηματά, τον Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου και τα στελέχη του κινήματος Αλλαγής στον Αλικιανό ποταμό “Κερίτη” όπου είχε καταρρεύσει η ιστορική γέφυρα, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας συνάντηση φορέων για ειδικά και γενικότερα ζητήματα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΡΓΑ, ΧΑΝΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΕΡΙΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!