Κρήτη: Στο πλευρό των εργαζομένων, κατά του «μνημονίου 3» η περιφέρεια

Τη συμπαράσταση στα αιτήματα των εργαζομένων των ανέργων των συνταξιούχων, των νέων κ.α. που πλήττονται από τα οικονομικά μέτρα εξέφρασε σήμερα με την παρουσία της στις κινητοποιήσεις η Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης συμμετείχαν στην συγκέντρωση-πορεία που έγινε στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, υλοποιώντας έτσι την απόφαση-ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης να συμπαρίσταται και να συμμετέχει σε όλες τις μαζικές ειρηνικές συγκεντρώσεις και πορείες των πολιτών.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες ταξί Ηρακλείου

Παράλληλα, ψήφισμα διαμαρτυρίας για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί που  προωθεί η Κυβέρνηση, παρέδωσαν στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο Πρόεδρος και τα μέλη του  διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου επαγγελματιών ιδιοκτητών επιβατηγών αυτοκινήτων ταξί Ηρακλείου, τον οποίο και επισκέφθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Στέφανο Σμυρνιωτάκη, ανέφερε ότι για τα αιτήματα του κλάδου πρόκειται να ενημερώσει την Κυβέρνηση, ενώ για το θέμα ήδη έχει ξεκινήσει επικοινωνία με τους βουλευτές  των κομμάτων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Σμυρνιωτάκης αφού ευχαρίστησε την ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης για την συμπαράσταση που έχει επιδείξει τους τελευταίους μήνες στα αιτήματα του κλάδου, υποστήριξε  ότι με το παρόν νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση παραδίδει όλο το μεταφορικό έργο σε συγκεκριμένα πολυεθνικά κεφάλαια χωρίς πραγματικά να ενδιαφέρεται για τις 80 χιλιάδες οικογένειες που ζουν και συντηρούνται από το επάγγελμα του ταξί.

Προηγούμενη σχετική ανάρτηση:

Κρήτη: Υπό κατάληψη το κτήριο της περιφέρειας

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!