Κρήτη: Συνεχίζονται οι καταλήψεις για τη διαθεσιμότητα

Συνεχίζονται οι καταλήψεις εργαζομένων κατά της εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας στο Ηράκλειο. Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης ανακοίνωσε σήμερα την παράταση της κατάληψης των γραφείων της Διεύθυνσης Διοίκησης- Τμήματος Προσωπικού της Περιφέρειας, στο κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου, όπως αναφέρει, «να παρεμποδίσουμε την αποστολή στοιχείων που αφορούν τη θέση σε διαθεσιμότητα των συναδέλφων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου».

Παράλληλα και οι εργαζόμενοι στον δήμο Ηρακλείου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με κατάληψη μέχρι την Παρασκευή του γραφείου προσωπικού του δήμου, ενώ για αύριο έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 μετά το μεσημέρι και παράλληλα, συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο.

Τέλος, εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, προχωρούν την ερχόμενη Παρασκευή και τη Δευτέρα σε 48ωρη απεργία, ενώ σήμερα είχαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!