Κρήτη: Συνάντηση Αρναουτάκη, Αναστασάκη για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ στην Ιεράπετρα

Η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ και η προετοιμασία ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014- 2020, ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του δημάρχου Ιεράπετρας Σήφη Αναστασάκη, παρουσία του εντεταλμένου σε θέματα υγείας Περιφερειακού Συμβούλου Λασιθίου, Μανόλη Κλώντζα.

Οι κύριοι Αρναουτάκης και Αναστασάκης συζήτησαν τα έργα που βρίσκονται σ’ εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, καθώς και τις αναγκαίες υποδομές που πρέπει να δρομολογηθούν.

«Η συνεργασία μας με τον Περιφερειάρχη είναι πάντα εποικοδομητική και σκοπό έχει την επίλυση προβλημάτων, ούτως ώστε να επισπεύδονται οι διαδικασίες, για ν’ απολαμβάνουν οι πολίτες έργα και υπηρεσίες, έγκαιρα και αποφεύγοντας άσκοπες ταλαιπωρίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ιεράπετρας μετά το πέρας της συνάντησης.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!