Κρήτη: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιφέρειας

Σε νέα διανομή τροφίμων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προχωρά η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την στήριξη των πιο ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Πρόκειται για σημαντικό κοινωνικό έργο που συνεχίζει η αιρετή περιφέρεια, με την υποστήριξη του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Θεανώς Βρέντζου – Σκορδαλάκη.

Συγκεκριμένα η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο, και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι, στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Μοιρών (πάροδος ΔΕΗ Μοιρών). Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης και για να παραλάβουν τα τρόφιμα θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Να σημειωθεί ότι το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά  οι παρακάτω φορείς, σύλλογοι, έμποροι – προμηθευτές – επιχειρηματίες τροφίμων:

-Καφές Δανδάλη.

-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου.

-Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης Α.Ε.

-3Ε Coca Cola Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε

-Γ. Σαβοϊδάκης Α.Ε.

-Βοτόμος Α.Ε.

-Τράπεζα Κύπρου.

-Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου.

-Μάμας Α.Ε. – Mamasoft

-Σούπερ Μάρκετ Καδιανάκη Αντρέα.

-Σούπερ Μάρκετ Μακρυγιαννάκη Αικατερίνη.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!