Κρήτη: 1 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση φθορών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
3
Δεκέμβριος
Back

Κρήτη: 1 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση φθορών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

1.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση φθορών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ηρακλείου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντήρηση, αποκατάσταση φθορών επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Νότος κατασκευαστική Α.Ε.».

Το έργο είναι προϋπολογισμού μελέτης 1.000.000,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Π.Ε.Η.) με παρεμβάσεις που θα γίνουν σε θέσεις του οδικού δικτύου που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν εργασίες καθαρισμού τάφρων και τεχνικών απορροής ομβρίων, άρση καταπτώσεων, αποκατάσταση κατεστραμμένων τάφρων, κλάδεμα – κοπή φυτών και κλαδιών δέντρων, αντιμετώπιση φθορών του ασφαλτοτάπητα και της οδοστρωσίας, επεμβάσεις εξυγίανσης εδάφους οδοστρωσίας, εργασίες διαγράμμισης, αντικατάσταση και συμπλήρωση κατακόρυφης σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα των επαρχιακών οδών της Π.Ε. Ηρακλείου, ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η Γενική Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, και η προϊσταμένη Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Ηρακλείου χαρά Τριαματάκη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!