Κλειστή τη μισή εβδομάδα η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
1
Ιούλιος
Back

Κλειστή τη μισή εβδομάδα η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας

Οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό βάζουν σε μεγάλες περιπέτειες γονείς και παιδιά καθώς σχεδόν τη μισή βδομάδα θα είναι κλειστή η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας. Η διοίκηση του ιδρύματος αναγκάστηκε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για τις ημέρες που η κλινική θα λειτουργεί.

 Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει: 

 

Ενημερώνουμε ότι, λόγω μη ανταπόκρισης του Υπουργείου Υγείας σε αίτημά μας για έγκριση πρόσληψης Επικουρικού Ιατρού Παιδιάτρου και παρά τις ενέργειες της Διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ., καθώς και της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας για ανεύρεση Παιδιάτρου, δεν κατέστη δυνατόν να ενισχυθεί η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας με ιατρούς.

Ως εκ τούτου και συνεπεία του γεγονότος ότι οι Ιατροί της Κλινικής εξάντλησαν τον αριθμό εφημεριών που καλούνται να πραγματοποιήσουν εκ του νόμου, η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας δεν θα εφημερεύσει τις ημέρες 20, 23 και 26 Οκτωβρίου, παρά θα λειτουργεί μόνον σε πρωινό ωράριο. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες τις ώρες εφημερίας μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε. που διαθέτουν εφημερεύοντες ιατρούς ειδικότητας Παιδιατρικής, ως εξής:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας & στο Γ.Ν. Άμφισσας

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!