Κινητοποίηση σήμερα για τον ΧΥΤΑ στη Φυλή

Σε κινητοποίηση στα γραφεία του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), τα οποία βρίσκονται στην οδό Άντερσεν 6, στο Νέο Ψυχικό, καλούν σήμερα, Τετάρτη 20 Μάη στις 9 το πρωί, οι Συντονιστικές Επιτροπές Δυτικής Αττικής και Δυτικής Αθήνας με κύριο αίτημα να μην προχωρήσουν εν μέσω πανδημίας, οι σχεδιασμοί κυβέρνησης και Περιφέρειας Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.

Σημειώνεται ότι σήμερα, έχει προγραμματιστεί η αποσφράγιση των προσφορών του διαγωνισμού για την κατασκευή του νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή.

«Δεν θα το επιτρέψουμε, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους», υπογραμμίζουν οι Συντονιστικές Επιτροπές και καλούν τον λαό της Δυτικής Αττικής και Δυτικής Αθήνας «στο πόδι» για να μπλοκαριστούν τα απαράδεκτα σχέδια.

Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν με μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, την Παρασκευή 5 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στη διασταύρωση της Λεωφ. Φυλής με τη Λεωφ. Θηβών.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΧΥΤΑ, ΦΥΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!