Κεντρική Μακεδονία: Τουριστική προβολή στο «Victoria Station» του Λονδίνου

Για τρεις μέρες, από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου 2012, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει τριήμερη προωθητική δράση των τουριστικών περιοχών της, η οποία πραγματοποιείται στο Victoria Station, τον κεντρικότερο σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο διερχόμενοι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τις επιλογές που προσφέρουν οι προορισμοί της Κεντρικής Μακεδονίας στους δυνητικούς επισκέπτες και να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική ιστορία και πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα τοπικά ήθη και έθιμα, αλλά και τις σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι Βρετανοί – και όχι μόνο – φίλοι της Κεντρικής Μακεδονίας θα έχουν, επίσης, την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό γνώσεων, ο οποίος θα πραγματοποιείται διαδικτυακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κερδίσουν ένα εξαήμερο ταξίδι εξερεύνησης των περιοχών της Περιφέρειας.

Η παραπάνω ενέργεια προβολής, η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου «World Travel Market», θα προβληθεί εκτενώς από τα βρετανικά τουριστικά ΜΜΕ, αποσκοπώντας στη μεγαλύτερη δυνατή εξοικείωση του βρετανικού κοινού με τις τουριστικές περιοχές της Περιφέρειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει μεμονωμένες συναντήσεις με βρετανούς τουριστικούς πράκτορες, αλλά και διευθυντικά στελέχη αεροπορικών εταιρειών, ώστε να συζητήσει τις δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από τη Μ. Βρετανία.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!