Κεντρική Μακεδονία: Έρευνα για το έργο του κόμβου Κ16 διέταξε ο Τζιτζικώστας

Το έργο του οδικού κόμβου Κ16 μπαίνει στο «μικροσκόπιο», μετά από εντολή του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα για την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας που αφορά τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία για τις καθυστερήσεις στην εξέλιξη του έργου.

Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσαν τα όσα αναφέρθηκαν σε  πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου είχαν εγκριθεί κατά πλειοψηφία παρατάσεις  του έργου. Στην ίδια συνεδρίαση ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Γιάννης Μωϋσιάδης είχε επισημάνει το ενδεχόμενο απένταξης του έργου από το ΕΣΠΑ, στην περίπτωση μη έγκρισης των παρατάσεων.

Σημειώνεται δε, ότι   παρατάξεις της αντιπολίτευσης απείχαν της ψηφοφορίας, ενώ η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ καταψήφισε την σχετική πρόταση. Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία – Αλληλεγγύη», Μιχάλης Τρεμόπουλος, είχε δηλώσει ότι θα καταθέσει τα στοιχεία του έργου στον εισαγγελέα και τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, εκτιμώντας ότι υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για καθυστερήσεις που θα πρέπει να αποδοθούν.

Διαβάστε επίσης: 

ΠΣ Κεντρικής Μακεδονίας: Παράταση προθεσμιών για τον ανισόπεδο κόμβο Κ16

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΜΒΟΣ Κ16


Αφήστε μια απάντηση