Κατσιφάρας: Ζήτημα τιμής η εξιχνίαση της ληστείας στο Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας

«Ο εντοπισμός η σύλληψη των δραστών και η επιστροφή των αρχαίων αντικειμένων στη φυσική τους θέση αποτελούσε ζήτημα τιμής για τις αρχές, για τους φορείς, για όλους τους πολίτες».

Αυτό τονίζει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με αφορμή την εξιχνίαση της ληστείας στο Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας.

«Οι αστυνομικές αρχές κινήθηκαν μεθοδικά και συντονισμένα και κατάφεραν να ρίξουν φως σε μια υπόθεση που επί δέκα μήνες αποτελούσε μια ανοικτή πληγή αλλά και ένα στοιχείο αρνητικής δημοσιότητας για την Δυτική Ελλάδα και για όλη την χώρα. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν ώστε να φτάσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα», αναφέρει ο περιφερειάρχης και προσθέτει ότι «παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων της κοινωνίας, δείχνοντας ότι οι θεσμοί λειτουργούν προασπίζοντας τα συμφέροντα των πολιτών σε κάθε επίπεδο».

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!