Κατσιφάρας: Δε θα σας αφήσουμε να βάλετε λουκέτο στο Πανεπιστήμιο - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Κατσιφάρας: Δε θα σας αφήσουμε να βάλετε λουκέτο στο Πανεπιστήμιο

Κατηγορηματικός αντίθετος είναι ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας στο κλείσιμο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, όπως προβλέπει ο «Καλλικράτης» των ΑΕΙ και ΤΕΙ, το πρόγραμμα «Αθηνά». «Είναι προφανές ότι κάθε σχεδιασμός συρρίκνωσης ή κατάργησής του θα προσκρούσει στην πλήρη και ομόφωνη αντίθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», σημειώνει σε δηλώσεις του, καλώντας παράλληλα «την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και να δεσμευτεί όσον αφορά τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας».

«Κάθε σχεδιασμός που περιλαμβάνει το κλείσιμο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας θα πρέπει να βαδίσει στο δρόμο της περαιτέρω ανάπτυξής και αναβάθμισής του και να μετατραπεί σε ισχυρό πυλώνα της επιστημονικής γνώσης και της ανάπτυξης για ολόκληρη την Περιφέρεια», συμπληρώνει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!