Καταγγελία: Οδηγοί της Περιφέρειας μεταφέρουν ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού σε χώρους «καραντίνας»

Με απαράδεκτη προθυμία ο Περιφερειάρχης Αττικής θέλει να επιβάλει στους οδηγούς της Περιφέρειας να μεταφέρουν ύποπτα κρούσματα κορονοϊού από αεροδρόμιο και λιμάνια σε χώρους «καραντίνας».

Τα παραπάνω καταγγέλλει με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και σημειώνουν:

Στην κατεύθυνση αυτή ζητάει από τους οδηγούς της Περιφέρειας να είναι σε επιφυλακή προκειμένου να παίξουν το ρόλο του ΕΚΑΒ!!!

Κι όλα αυτά στα μουλωχτά για να διευκολύνει την κυβέρνηση που επιχειρεί να καλύψει ότι τα λεγόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα έχουν γίνει κυριολεκτικά σουρωτήρι προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κερδοφορία των tour operator, των αεροπορικών εταιρειών και των ξενοδοχειακών ομίλων, θυσιάζοντας την υγεία των εργαζομένων και του λαού γενικότερα.

Αυτές είναι οι αυστηρότερες οδηγίες; Φορείς, υπηρεσίες και οδηγοί υπηρεσιών, που δεν έχουν καμιά σχέση με τις διακομιδές ασθενών να μπαλώνουν τις τρύπες του δημόσιου συστήματος υγείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους;

Προειδοποιούμε κυβέρνηση, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας… Μη διανοηθείτε να προχωρήσετε στο σχεδιασμό αυτό.

Οι συνάδελφοι – οδηγοί των υπηρεσιών μας δεν θα γίνουν «πειραματόζωα» των σχεδιασμών σας.

Ενισχύστε τώρα το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με μόνιμο προσωπικό.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!