Καταγγελία για οφειλή περιφερειάρχη 900.000 € στην εφορία -Τι απαντά (βίντεο)

  • Απο stergios
  • 9 Φεβρουαρίου 2019 - 19:40
  • Comments Off

Άναψαν τα αίματα στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου με μία φράση του Περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Άνθη ότι υπάρχει 900.000 εκκρεμότητα στην εφορία από πλευράς του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γαλιατσάτος προέβη σε επισήμανση ότι ο κ. Άνθης δεν έρχεται συχνά στα Περιφερειακά συμβούλια ενώ τόνισε τα εξής: «Και κάθεται στην καρέκλα του Διευθυντή εκπαίδευσης και δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό την ώρα που εκτελεί την υπηρεσία του. Άρα τι να περιμένει κανείς».

Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς του κ. Άνθη ο οποίος φανερά ενοχλημένος τόνισε τα εξής: «Ναι για έμενα όμως δεν μου βγάλανε σκάνδαλα τα χέρια μου είναι καθαρά αν θες πες μια κουβέντα για ένα ευρώ για έμενα Περιφερειάρχη πες έχω τιμήσει την θέση μου για την εκπαίδευση δυστυχώς η ευτυχώς για ορισμένους δεν υπάρχει η εικόνα και ομοίωση σας. Τι να περιμένει κάποιος με 900.000 ευρώ στην εφορία εκκρεμότητα».

Δείτε το βίντεο :

Άμεση και η απάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων μετά από δημοσίευμα του CorfuTv News, το οποίο ο κ. Γαλιατσάτος κατηγόρησε ότι «προχώρησε σε αθλιότητες κατονομάζοντας ως οφειλέτη τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο», αναφέροντας ότι ο κ. Άνθης έκανε λόγο αορίστως για «εκείνους που οφείλουν στην εφορία 900.000 ευρώ»

«Δεν έχω καμία άλλη δυνατότητα να απαντήσω σε αυτές τις αθλιότητες καθώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει τη δική μου θέση κι άποψη. Δηλώνω μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι πρόκειται για ψεύδη, άθλιες και απαράδεκτες ενέργειες και δηλώνω ότι άμεσα θα προχωρήσω σε μήνυση τόσο σε εκείνον που έκανε την «καταγγελία» όσο και σε εκείνο που έσπευσε να την υιοθετήσει και να τη δημοσιοποιήσει. Δεν είναι τυχαία ούτε η χρονική στιγμή, ούτε η εμφάνιση του κ. Άνθη μετά από τόσο καιρό στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Στη συνέχεια το Σώμα αποφάσισε να προχωρήσει σε έκδοση απόφασης, με την οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του Περιφερειάρχη, ως εξής:

“To Περιφερειακό Συμβούλιο καταδικάζει το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας CorfuTv News περί δήθεν οφειλής του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην εφορία, ως κακόβουλο και συκοφαντικό.
Επίσης καταδικάζει τον τρόπο που ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Άνθης προβαίνει σε μια καταγγελία, χωρίς στοιχεία και χωρίς ονόματα και στη συνέχεια αποχωρεί από τη συνεδρίαση, αφήνοντας υπαινιγμούς για όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΦΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!