Κανονικά ξεκινά από αύριο η μεταφορά των μαθητών με λεωφορεία

Κανονικά και στο σύνολο της θα ξεκινήσει από αύριο η μεταφορά των μαθητών όσον αφορά στα δρομολόγια με τα λεωφορεία, έπειτα από τις συζητήσεις που είχαν στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με όσους έχουν αναλάβει το έργο αυτό.

Ήδη από χθες, όπως και σήμερα, ενημερώθηκαν, οι μειοδότες, τόσο το ΚΤΕΛ όσο και οι ιδιοκτήτες ταξί που έχουν αναδειχθεί από τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού, αλλά και της διαπραγμάτευσης ανάθεσης, πως κατατέθηκε σχετική Τροπολογία με την οποία καλύπτεται μεταβατικά το οικονομικό πρόβλημα της μη έγκαιρης σύναψης σύμβασης για τη μεταφορά μαθητών.

Στη σημερινή συνάντηση, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Κόλλαρης, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος και μέλη του Δ.Σ.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Αλεξόπουλος δήλωσε: «Γνωστοποιήσαμε από χθες τις τελευταίες εξελίξεις και είναι όλοι γνώστες ότι διασφαλίζονται 100% τα χρήματά τους. Η έκκλησή μας από χθες ήταν να ξεκινήσουν άμεσα ακόμη και από σήμερα. Κάποιοι στην Αχαΐα έχουν ξεκινήσει. Θεωρώ και επιβάλλεται από αύριο κιόλας να αρχίσουν όλοι τη μεταφορά, αφού δεν υπάρχει άλλος χρόνος» και τόνισε, στη συνέχεια, πως αναμένεται η απάντηση από την πλευρά των μεταφορέων ταξί για το τι θα πράξουν.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΑΞΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!