Κάλεσμα Αρναουτάκη σε Κινέζους επιχειρηματίες για επενδύσεις στην Κρήτη

Ανοιχτό κάλεσμα να επισκεφτούν την Κρήτη, να συνεργαστούν και να επενδύσουν απεύθυνε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε επιχειρηματίες από το βήμα του Διεθνούς Συνεδρίου ‘’ Η Κρήτη συναντά την Κίνα ‘’  που πραγματοποιείται στο TAE KWON DO του Φαλήρου από το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, την Περιφέρεια, την PROM-EXPO, στο πλαίσιο της έκθεσης ‘’ ΚΡΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ‘’

«Η Κρήτη, τόνισε ο Περιφερειάρχης,  προσφέρεται για επενδύσεις – επιχειρηματικότητα, έχει τις υποδομές για να φιλοξενήσει τουρίστες, μπορεί να διαθέσει παντού τα εκλεκτά πιστοποιημένα αγροτικά προϊόντα της, είναι πρόθυμη για συνεργασίες. Παράλληλα είπε, ότι, στο πεδίο των υποδομών στην Κρήτη έχουν προγραμματιστεί μεγάλα έργα υποδομής, τα οποία είναι σημαντικά και αναγκαία για τον τόπο μας και απαιτούν τη δυναμική συνδρομή σοβαρών στρατηγικών επενδυτών.»

Ο περιφερειάρχης επίσης αναφέρθηκε στις δράσεις εξωστρέφειας της Περιφέρειας, στη σύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα αλλά  και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, ιστορία, πολιτισμός, παράδοση, ομορφιές της φύσης, ήλιος, θάλασσα, Κρητική Διατροφή, γαστρονομία, αγροτικά προϊόντα, τα Διεθνώς αναγνωρισμένα επιστημονικά – ερευνητικά κέντρα, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι το νησί είναι ένας ασφαλής και ποιοτικός προορισμός.

« Θα ήθελα να σας πω από καρδιάς ότι η Κρήτη είναι ένας ασφαλής προορισμός τόσο για τουρισμό και αναψυχή όσο και για επιχειρηματική δραστηριότητα και αυτό το μήνυμα μέσω εσάς θα πρέπει να περάσει παντού στην Κίνα, στην Ασία, σε όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ο περιφερειάρχης κλείνοντας ευχαρίστησε τον παριστάμενο Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας, τα στελέχη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου  για τη συνεργασία, όλους τους Κινέζους επιχειρηματίες αλλά και όλα τα ΜΜΕ που κάλυψαν δημοσιογραφικά το συνέδριο και την έκθεση   ‘’ ΚΡΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ‘’.

Ο κ. Αρναουτάκης στο περιθώριο του συνεδρίου είχε συναντήσεις με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, στελέχη του ΕΟΤ, υπουργείων, αλλά και τους εκπροσώπους φορέων, Κρητικά σωματεία της Αθήνας, επιχειρηματίες και εκθέτες από την Κρήτη και εκτός Κρήτης που βοήθησαν για την επιτυχία της έκθεσης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]