Καιρός: Χειμωνιάτικα ξεκινάει η εβδομάδα με κρύο

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που θα είναι περισσότερες στο Αιγαίο, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αναμένουν οι μετεωρολόγοι για σήμερα.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Κεντρικό Ιόνιο όπου θα πνέουν ανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, αναμένονται για σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, αναμένονται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΙΡΟΣ, ΚΡΥΟ, ΒΡΟΧΕΣ, ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση