Καφύρας: ΟΧΙ στις απολύσεις που απαξιώνουν το θεσμό της Περιφέρειας

Τη συμπαράστασή του προς τους εργαζομένους της Π.Ε. Ηλείας που μάχονται κατά του «μνημονίου 3», το οποίο ψηφίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με απώλειες για τη συγκυβέρνηση (εδώ) εξέφρασε με δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, μετά και τη σχετική δήλωση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

«Είμαι κάθετα αντίθετος στην βίαιη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων και πολύ περισσότερο των απολύσεων. Ιδιαιτέρως αυτών που υπηρετούν στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, και κατά συνέπεια στερούν τις υπηρεσίες μας από το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό τους, τις συρρικνώνουν, τις υποβαθμίζουν και απαξιώνουν εν τέλει τον ίδιο το θεσμό», σημειώνει στη δήλωσή του ο Χ. Καφύρας.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΦΥΡΑ
Εκφράζω την απόλυτη συμπαράσταση μου στα αιτήματα όλων των εργαζομένων των ανέργων των συνταξιούχων, των επαγγελματιών , των νέων και όλων που πλήττονται από τα οικονομικά μέτρα και το μνημόνιο 3.

Είμαι κάθετα αντίθετος στην βίαιη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων και πολύ περισσότερο των απολύσεων. Ιδιαιτέρως αυτών που υπηρετούν στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, και κατά συνέπεια στερούν τις υπηρεσίες μας από το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό τους , τις συρρικνώνουν, τις υποβαθμίζουν και απαξιώνουν εν τέλει τον ίδιο το θεσμό.

Τη θέση μου αυτή την γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στην Π. Ε Ηλείας. Δεν θα μπορούσε εξάλλου να ήταν διαφορετική καθώς υπηρέτησα επί δεκαετίες το δημόσιο ως γεωπόνος και προέρχομαι από τα «σπλάχνα της Δημόσιας Διοίκησης».

Όλοι γνωρίζουν , μηδενός εξαιρουμένου, ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να αποδώσουν , αλλα αντιθέτως, τα φορολογικά έσοδα θα μειώνονται, το κόστος της κάλυψης των ανέργων θα αυξάνεται και η ύφεση θα συνεχίζεται.

Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους της Π. Ε Ηλείας και ολόκληρης της κοινωνίας μας που δοκιμάζεται σκληρά, από μέτρα χωρίς κανένα αντίκρισμα σε κοινωνικό – αναπτυξιακό επίπεδο.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!