καχριμάνης-υλικά-από-ολυμπιακές-εγκα-289875
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 24.05.2022 | 20:45

Καχριμάνης: Υλικά από ολυμπιακές εγκαταστάσεις σε κτήμα του Περιφερειάρχη

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Περιφερειάρχη Καρχιμάνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τύπος της Ηπείρου ο Περιφερειάρχης χρησιμοποίησε υλικά από ολυμπιακά ακίνητα σε κτήμα ιδιοκτησίας του.

Μια μυθιστορηματική ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη, που δεν αφήνει μόνο εκτεθειμένους όσους πρωταγωνιστούν, αλλά εγείρει πολλά ερωτηματικά και επιβάλλει την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, για να ριχθεί άπλετο φως σε ένα θέμα ηθικής τάξης αν όχι και νομιμότητας. Η υπόθεση του προκάτ κτιρίου της ξιφασκίας του οποίου ο σκελετός μεταφέρθηκε από το Ελληνικό στον Κατσικά, για να στεγάσει το κλειστό γυμναστήριο σας είναι γνωστή.

Η απόφαση ανήκει στον Περιφερειάρχη κ.Αλ. Καχριμάνη, ύστερα από συνεννόηση με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που είπε ότι το Δημόσιο το ΧΑΡΙΖΕΙ, αλλά θα δείτε ότι μάλλον το ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ και μάλιστα πολύ ακριβά. Όπως είχε δηλώσει ο κ. Καχριμάνης (επισήμως αλλά και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb) στα Γιάννινα θα έρχονταν μόνο ο σκελετός του προκάτ ξιφασκίας των Ολυμπιακών αγώνων (έχει σημασία που το τονίζουμε) και ήδη τα αποσυναρμολογημένα υλικά εναποτίθενται στον Κτήμα Κατσικά. Μεγάλες ποσότητες, όμως, τέτοιων υλικών μαζί με πάνελ και τεράστιους εξαεριστήρες, βρίσκονται κρυμμένα πίσω από μια μισοερειπωμένη αποθήκη σε κτήμα πέντε στρεμμάτων, συμφερόντων της οικογένειας του κ.Καχριμάνη στον οικισμό της Αγ. Μαρίνας (Λυκοτρίχι), μετά την Κρύα. Βρίσκεται λίγα μέτρα πριν από τις σταβλικές- κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του κ.Γεωργίου .Καχριμάνη, γιού του Περιφερειάρχη. Αυτές εφάπτονται του δρόμου, για να προκύπτει θέμα νομιμότητας (και για αυτές μετά εκείνες του Μετσόβου), αλλά και προστασίας της δημόσιας Υγείας αφού βρίσκονται μέσα στον οικισμό και με καμιά πρόβλεψη τι θα απογίνονται τα λύματα. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα, όπως και η ενοικίαση σε εκείνη την περιοχή από σχολική περιουσία του Δήμου Ιωαννιτών, πολλών στρεμμάτων από τον κ. Γιώργο Καχριμάνη και προσφάτως άλλων 22 στρεμμάτων από τον έτερο υιό κ.Φιλίκο (Τριαντάφυλλο) Καχριμάνη, έναντι του ποσού των 400 ευρώ ετησίως συνολικώς. Εκεί λοιπόν κάποιες νύχτες, όπως μας είπαν κάτοικοι της περιοχής (γιατί όχι την ημέρα, κρυφά τα έφερναν;), φορτηγά γνωστής μεταφορικής εταιρίας των Ιωαννίνων ξεφόρτωναν τα ογκώδη αντικείμενα, σιδεριές, πάνελ, εξαεριστήρες κλπ, τα οποία φορτώθηκαν από το Ελληνικό, μετά την αποσυναρμολόγηση του προκάτ της ξιφασκίας και του μπάσκετ- που για αυτό το δεύτερο δε γίνεται καν λόγος από κανέναν.