Στο «τιμόνι» της Κεντρικής Μακεδονίας ο Τζιτζικώστας

Στο αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκε πριν από λίγο ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ύστερα από την εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε με μυστική ψηφοφορία. Στις σημερινές εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 162 του Ν. 3852/2010, συμμετείχαν οι 50 εκλέκτορες (αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι) της πλειοψηφούσας παράταξης «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία».

Αναλυτικότερα, έλαβαν: Απόστολος Τζιτζικώστας, που αποτελεί και επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, όσο και εάν επισήμως δεν ελέγετο, 37 ψήφους. Διονύσης Ψωμιάδης, τον οποίο ήθελε ως διάδοχό του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, 13 ψήψους.

Τζιτζικώστας: Ενωμένοι, προχωράμε και λύνουμε τα προβλήματα

Μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα, προέχει η ενότητα της παράταξης, αφήνουμε πίσω όσα μας χώρισαν και δουλεύουμε για το καλύτερο προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα για τους πολίτες της περιφέρειάς μας, δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Σήμερα η Κεντρική Μακεδονία γυρίζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Χωρίς πολλά λόγια, ενωμένοι, ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της Περιφέρειάς μας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την επιλογή τους. Ξεκινάμε τη νέα προσπάθεια και στον επόμενο ενάμιση χρόνο δίνουμε τη μάχη για την Περιφέρειά μας. Θέλουμε να πετύχουμε και θα πετύχουμε», δήλωσε.

Ψωμιάδης: Δηλώνει «παρών»

Αν και επισήμως δεν έχει τελειώσει η εκλογική διαδικασία, ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έσπευσε να ανακοινώσει τη νίκη του Απόστολου Τζιτζικώστα, δηλώντας όμως παράλληλα πως δεν τελείωσε.

«Καλή επιτυχία στον Απόστολο. Ενωμένοι είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τον Ψωμιάδη τον τελείωσαν», δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης, προαναγγέλλοντας τη νίκη του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. «Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε, συνεχίζει. Δηλώνω παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα μας», προσέθεσε δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική.

Διαβάστε επίσης:
Ενωτικός ο Τζιτζικώστας, δε σήκωσε το γάντι
Ψωμιάδης: Αχάριστη η ΝΔ, αλαζόνας ο Τζιτζικώστας
Κ. Μακεδονία: Αγριεύει η κόντρα Ψωμιάδη – Τζιτζικώστα
Ψωμιάδης: «Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του Διονύση»
Κ. Μακεδονία: Στο παρά πέντε, τρίτος υποψήφιος – ρυθμιστής
Π. Κ. Μακεδονίας: Yπέρ Τζιτζικώστα ο Τσαμασλής

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΔ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΑΔΟΧΗ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!