Κ. Μακεδονία: Διαβούλευση και όχι αύξηση στα διόδια Αιγινίου Πιερίας - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Κ. Μακεδονία: Διαβούλευση και όχι αύξηση στα διόδια Αιγινίου Πιερίας

Κατά της αύξησης στα διόδια Αιγινίου Πιερίας από την εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» τάχθηκε σήμερα με δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σημειώνοντας πως «επιβαρύνει σημαντικά τα καθημερινά έξοδα των κατοίκων και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην ανάπτυξη της περιοχής»

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουμε κάθε αναπτυξιακό έργο, που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, αρκεί βεβαίως να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Η Πιερία είναι μια περιοχή με συγκριτικά πλεονέκτημα σε καίριους τομείς της οικονομίας, όπως ο τουρισμός και η αγροτική παραγωγή, τους οποίους οφείλουμε να αναδείξουμε και να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά τους», συμπλήρωσε.

«Χρειάζεται δημόσια διαβούλευση μεταξύ των τοπικών κοινωνιών και των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα προς όφελος όλων. Χρειάζονται λύσεις που θα λάβουν υπόψη τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων, όπως η δημιουργία ενός ασφαλούς παράπλευρου οδικού δικτύου», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!