Ηράκλειο: Εθελοντικός καθαρισμός του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης την ερχόμενη Κυριακή  

Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) οργανώνεται την Κυριακή 24 Μαΐου με πρωτοβουλία της Περιφέρειας σε συνεργασία δήμων, εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων και φορέων.

«Πρόκειται για μια δράση που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος, ένα μείζον θέμα που επηρεάζει τη ζωή μας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά και στόχος είναι να συνεχιστούν και να υποστηριχθούν ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού» τονίζει η Περιφέρεια Κρήτης.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, στις 10:00 το πρωί στο ύψος των Λιμνών στο 186ο χιλιόμετρο, ενώ στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, θα γίνει στην Παντάνασσα του δήμου Μαλεβιζίου στις 11:00 το πρωί στο 122ο και 123ο χιλιόμετρο καθώς και στο ύψος του παλαιού ΚΤΕΟ στις 11:00 στο 146ο χιλιόμετρο στο δήμο Χερσονήσου.

Ακόμη καθαρισμός θα γίνει στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, στον κόμβο Επισκοπής του δήμου Ρεθύμνου στις 09:00 το πρωί στο 45ο χλμ και στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ στις 09:00 το πρωί στο 19ο χιλιόμετρο στο δήμο Αποκορώνου.

Η Περιφέρεια Κρήτης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους τοπικούς φορείς αλλά και σε όλους τους πολίτες «για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα. Ένα μήνυμα ότι η Κρήτη είναι ο τόπος μας και οφείλουμε να την προστατεύουμε» όπως σημειώνει και τονίζει πως στόχος είναι να συνεχιστούν και να υποστηριχθούν ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, BOAK


Αφήστε μια απάντηση