Ηράκλειο: Εντατικοποίηση των ελέγχων για ηλιέλαιο από τη Νομαρχία - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
9
Δεκέμβριος
Back

Ηράκλειο: Εντατικοποίηση των ελέγχων για ηλιέλαιο από τη Νομαρχία

Την εντατικοποίηση των ελέγχων για τον εντοπισμό ποσοτήτων επιμολυσμένου ηλιελαίου ζήτησε κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας η νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη. «Το θέμα της διατροφικής αλυσίδας και της προστασίας του καταναλωτή αποτελεί προτεραιότητα για τη Νομαρχιακή Αρχή Ηρακλείου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Σχοιναράκη και ανακοίνωσε ότι στο εξής με πρωτοβουλία της Νομαρχίας στη διαδικασία των ελέγχων για το ηλιέλαιο τίθεται και η διεύθυνση δημόσιας Υγείας με στόχο την καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών.

Παράλληλα, η κ. Σχοιναράκη υπογράμμισε την αναγκαιότητα θέσπισης του απαραίτητου νομοθετικού πλαισίου από την κεντρική εξουσία, προκειμένου να ενισχυθούν οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και οι ελεγκτικοί τους μηχανισμοί για να ανταποκριθούν καλύτερα στο έργο τους.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες οι αντινομάρχες Πόπη δασκαλάκη Πόπη, Μανώλης Κοκοσάλης και Νίκος Μπελιβάνης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των διευθύνσεων Υγείας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!