ΥΠΕΣ: Δίνει 24 εκατ. ευρώ από τους ΚΑΠ στις Περιφέρειες για τη μισθοδοσία υπαλλήλων – Αναλυτικά η κατανομή (Πίνακας & εγκύκλιος)

Κατανομή ποσού ύψους 24 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, προς καταβολή των δαπανών μισθοδοσίας μηνός Φεβρουαρίου 2016, του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου προσωπικού τους, αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Κατανέμουμε στις Περιφέρειες της Χώρας, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών», συνολικό ποσό 24.000.000,00 € αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή δαπανών μισθοδοσίας μηνός Φεβρουαρίου 2016, του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού των Περιφερειών».

Αναλυτικά ο πίνακας των κατανομών έχει ως εξής:

perifereies

Δείτε αναλυτικά την απόφαση του υπουργείου ΕΔΩ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΠ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, 24 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!