Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο δρόμο της Ραψάνης

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του δρόμου Ραψάνης από τη νομαρχία Λάρισας. Πρόκειται για ένα σημαντικό οδικό έργο που θα βελτιώσει την πρόσβαση στη Ραψάνη, ένα από τα πλέον επισκέψιμα χωριά του νομού.

Η νομαρχία Λάρισας προχωρά στη βελτίωση του συγκεκριμένου οδικού δικτύου το οποίο είχε να συντηρηθεί πολλά χρόνια, καθιστώντας το μία σύγχρονη οδική αρτηρία που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Παράλληλα με την κατασκευή και των άλλων δρόμων, της Κρανιάς-Πυργετού, των Αμπελακίων αλλά και της μελέτης για το δρόμο από την Ε.Ο μέχρι την Καλλιπεύκη η ευρύτερη περιοχή αποκτά ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Κάτω Ολύμπου Ν. Βαλσαμόπουλος, με την κατασκευή και αυτού του δρόμου ο δήμος αποκτά ένα οδικό δίκτυο ασφαλούς κυκλοφορίας για τις μετακινήσεις των διερχόμενων οδηγών.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου πρόκειται να γίνει βελτίωση και συντήρηση του δρόμου, μήκους 8 χλμ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει τη βελτίωση του δρόμου σε τμήματα που χρήζουν άμεσης επέμβασης λόγω της επικινδυνότητας του οδοστρώματος που εδώ και χρόνια δεν είχε συντηρηθεί.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!