Ημερίδα για τις πυρκαγιές από την ΕΝΑΕ


Ημερίδα με θέμα «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην υπηρεσία της πρόληψης και της προστασίας του πολίτη και του οικοσυστήματος από τις δασικές πυρκαγιές. Αξιολόγηση-προοπτικές» συνδιοργανώνει η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ), σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (e-ΤΕΕ) και την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΕΜηΠΕΕ) και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Υπ. Εσωτερικών, του Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών και της ΚΕδΚΕ. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη δευτέρα, 5 Μαΐου 2008, ώρα 9.00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στην Αθήνα (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου, δίπλα στη στάση του μετρό «Εθνική Άμυνα»).

Στην Ημερίδα αναμένεται να παρευρεθούν και να παρέμβουν πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες από την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου γύρω από το θέμα της προστασίας του δασικού πλούτου της χώρας, αλλά και συνολικά της υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος που έχει αρνητικές συνέπειες για όλους μας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΝΠΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!