«Ημέρα του Πολίτη» καθιερώνει η νομαρχία Μαγνησίας στους περιφερειακούς δήμους

Πιο κοντά στα προβλήματα του πολίτη έρχεται η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, η η οποία ξεκινάει μια νέα πρωτοβουλία επικοινωνίας με τον κόσμο, συνεπής στην εξαγγελία του νομάρχη Απόστολου Παπατόλια, για άμεση επικοινωνία με τους δημότες.  

Ειδικότερα, μια φορά κάθε μήνα (ημέρα Τρίτη), ο νομάρχης Μαγνησίας θα βρίσκεται σε ένα περιφερειακό δήμο του νομού Μαγνησίας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ημέρα Πολίτη στους περιφερειακούς δήμους του Ν. Μαγνησίας από την Ν.Α.Μ.»

Την Τρίτη 26 Μαϊου, ο νομάρχης Μαγνησίας θα βρίσκεται στο δήμο Αλμυρού από τις 10 π.μ. έως τη 1μ.μ, στο δημαρχείο Αλμυρού. Συλλογικοί φορείς και πολίτες της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας καλούνται να επισκεφτούν το δημαρχείο Αλμυρού για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον νομάρχη Μαγνησίας. Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα απευθείας στον τόπο τους να καταθέσουν τα δικά τους αιτήματα, προβλήματα, προτάσεις ή πρωτοβουλίες που αφορούν την περιοχή τους ή ομάδες πολιτών.

Οι επόμενες επισκέψεις του νομάρχη Μαγνησίας σε άλλους περιφερειακούς δήμους θα δημοσιοποιούνται εγκαίρως μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε. έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης και προγραμματισμού των φορέων.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση