Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους εργαζομένους και τον αγώνα τους

Τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη επισκέφθηκαν σήμερα οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Δήμο Ηρακλείου, τον οποίο και ενημέρωσαν για τις επικείμενες διαθεσιμότητες-απολύσεις συναδέλφων τους, ζητώντας μάλιστα τη στήριξη της περιφέρειας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου για άλλη μια φορά τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνουν πράξη οι απολύσεις συναδέλφων τους. «Είμαστε δίπλα σας, και θα παλέψουμε μαζί σας για να ανατρέψουμε τον παραλογισμό ενός νόμου που είναι αντισυνταγματικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης υπενθύμισε στους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου, ότι σε ανύποπτο χρόνο στις αρχές Νοεμβρίου σε έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη είχε τονιστεί, μεταξύ άλλων, σε γραπτή ανακοίνωση ότι «η κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και την κατάρρευση της Αυτοδιοίκησης. Η Περιφέρεια θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποτραπούν οι προωθούμενες απολύσεις εργαζομένων».

Στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου συμμετείχαν και οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Περιφέρεια Κρήτης, οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαθεσιμότητας-απόλυσης.

 

Διαβάστε επίσης:
Π. Κρήτης: Καταλήψεις αυτοδιοικητικών κτηρίων σε Χανιά και Ηράκλειο

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!