Η Π. Βορείου Αιγαίου μηνύει ΜΚΟ για αναφορά σε «ελληνικό τμήμα της Λέσβου» 

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης MORIA CORONA AWARENESS TEAM υπέβαλε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς στις 21 Mαΐου η οργάνωση έκανε λόγο σε δημοσίευση της για «Ελληνικό Τμήμα της Λέσβου», διαχωρίζοντας το ΚΥΤ της Μόριας από το υπόλοιπο νησί.

Συγκεκριμένα στο σχόλιο της ομάδας αναφέρεται: «(…) Το ΚΥΤ της Μόριας ποτέ δεν έκλεισε τελείως και ο κόσμος μπορούσε να μπει και να βγει. Από την πρώτη μέρα εμείς στην Moria Corona Awareness Team μιλώντας και εκ μέρους πολλών ακόμα προσφύγων καλωσορίσαμε το lockdown που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, γιατί μας προστάτευε από τον κορονοϊό στην ελληνική πλευρά του νησιού. (…)».

«Επειδή η αμφισβήτηση της αδιαμφισβήτητης εθνικής κυριαρχίας μας αποτελεί ποινικό αδίκημα, ενημερώνουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου καταθέτει σχετική μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία», αναφέρει η Περιφέρεια σε σχετικό Δελτίο Τύπου.

Από την πλευρά της η οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, με ανάρτησή της στο facebook τονίζει πως η χρήση της φράσης γίνεται για να αναδειχθούν οι μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις συνθήκες διαβίωσης στο υπόλοιπο νησί και στο ΚΥΤ της Μόριας, όπου όπως αναφέρουν είναι πάρα πολύ κακές.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΜΗΝΥΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΟΡΙΑ, ΜΚΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]