Η Ντόρα επιτίθεται στη Δούρου για το προσφυγικό – Τι απαντά η Περιφερειάρχης

Απάντηση σε σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ,  Ντόρα Μπακογιάννη πως η περιφέρεια Αττικής είναι απούσα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού δίνει η περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «Η περιφέρεια της Αττικής, η πλουσιότερη περιφέρεια της Ελλάδας, λάμπει διά της απουσίας της στην αντιμετώπιση του προσφυγικού».

Η απάντηση της περιφέρειας Αττικής :

«Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε τη δήλωση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με δήθεν «απουσία» της Περιφέρειας Αττικής από την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η δήλωση αυτή μαρτυρά ασύγγνωστη άγνοια, προερχόμενη μάλιστα από μία πολιτικό που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση της Δημάρχου Αθηναίων.

Η Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή ενήργησε στα όρια των αρμοδιοτήτων της, δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση υπεύθυνης πολιτικής απέναντι σε ένα ζήτημα εθνικής σημασίας – ενδεικτικά, αναφέρουμε τη συνδρομή της Περιφέρειας στον Ελαιώνα, στο Ελληνικό, στο Παλαί, στο λιμάνι του Πειραιά, στα διεθνή fora, κ.α..

Ας μας υποδείξει η κυρία Μπακογιάννη μία άλλη Περιφέρεια της χώρας που «λάμπει» δια των παρεμβάσεων στο προσφυγικό / μεταναστευτικό.»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!