Η Κρήτη προβάλλει τα προϊόντα της στο Κίεβο

Συνάντηση εκπροσώπων του τουρισμού, των επιμελητηρίων και της Εκκλησίας για την προετοιμασία έκθεσης προβολής Κρητικών προϊόντων, τουρισμού και real estate στο Κίεβο της  Ουκρανίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης μετά το κάλεσμα της Αντιπεριφεριάρχη   Θεανώς Βρέντζου.

Η έκθεση στην Ουκρανία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέλος  Οκτώβριου,   σε συνεργασία με την Περιφέρεια του Κιέβου η οποία και αναλαμβάνει δωρεάν την λειτουργία της. Στην  συνάντηση για την προετοιμασία της έκθεσης  πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την βέλτιστη οργάνωση της αποστολής των

Η έκθεση που σχεδιάζεται θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική αγορά του Κιέβου την οποία καθημερινά επισκέπτονται πάνω από 10.000 άτομα. Στις Κρητικές εταιρίες που θα συμμετέχουν θα διατεθεί από την Περιφέρεια Κιέβου  δωρεάν χώρος, το περίπτερο  καθώς και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ενώ θα έχει και την ευθύνη λειτουργίας και διαφήμιση της έκθεσης σε όλη την Ουκρανία.

Επίσης η Περιφέρεια του Κιέβου θα προσκαλέσει Ουκρανικές εταιρίες από τον κλάδο των τροφίμων, super market, tour operator, αλλά και εταιρίες από τον χώρο του real estate, για να πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις με τις Κρητικές εταιρίες που θα συμμετέχουν.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΚΘΕΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΚΙΕΒΟ


Αφήστε μια απάντηση