Η Κρήτη διεκδικεί τα ανταποδοτικά που δικαιούται για τα έργα ενέργειας

Για τις δεσμεύσεις του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου αναφερόμενος στις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας, τόνισε πως έγινε αποδεκτό από τον Υπουργό, το αίτημα για αντισταθμιστικά οφέλη στο Μαλεβίζι καθώς και για το κλείσιμο του εργοστασίου των Λινοπεραμάτων με την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης. Ο κ. Μποκέας εξήγησε παράλληλα πως η θέση και η διεκδίκηση του Δήμου για το σταθμό μετατροπής είναι να εγκατασταθεί στην Κορακιά.

Ο κ. Αρναουτάκης αναγνώρισε ότι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις έχουν θετικά στοιχεία, τονίζοντας παράλληλα πως απαιτείται διαρκής διεκδίκηση. Εξέφρασε τη στήριξή του στις προτάσεις και το διεκδικητικό πλαίσιο του Δημάρχου και του Δήμου Μαλεβιζίου και υπογράμμισε πως η Κρήτη θα συνεχίσει να απαιτεί όλα τα ανταποδοτικά που δικαιούται για τα έργα της ενέργειας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΡΗΤΗ, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, ΕΡΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!