Γ. Σγουρός: Η αλήθεια των αριθμών για το ΕΣΠΑ και τα «Δούρου Statistics»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου κάνει λόγο για «Δούρου Statistics» απάντησε ο Γιάννης Σγουρός στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής ότι δήθεν είναι δεύτερη στην απορρόφηση πόρων ανάμεσα στις Περιφέρειες της χώρας.

Και τούτο διότι σύμφωνα με τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία του ίδιου του Υπουργείου Οικονομίας η Περιφέρεια Αττικής είναι τρίτη από το τέλος στην απορρόφηση πόρων, εμφανίζοντας πρωτοφανή υστέρηση που πλήττει την οικονομία και ανάπτυξη της Αττικής.

Συγκεκριμένα ο κ. Σγουρός έγραψε στο Facebook:

«Δούρου statistics»

Καμαρώστε!!!. Δεύτερη λέει σε απορροφητικότητα πόρων η Περιφέρεια Αττικής.
Ναι σίγουρα, εάν γυρίσεις τον πίνακα ανάποδα… Το ποσοστό απορρόφησης κοιτάμε κύριοι όχι τους απόλυτους αριθμούς. Θα σοβαρευτείτε επιτέλους; Αλλιώς, τα παράπονά σας στο Υπουργείο Οικονομίας. Να του ζητήσετε να παρουσιάζει τα στοιχεία όπως σας βολεύει… Ξέρετε εσείς…
http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=21957%3Asti-deyteri-thesi-i-perifereia-attikis-stin-aporrofitikotita-evropaikon-kondylion&catid=3%3A2008-09-06-21-42-59&Itemid=31

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΔΟΥΡΟΥ STATISTICS


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!