Γ.Πατούλης: Τι είπε για την υποψηφιότητα της συζύγου του αλλά και το «χρυσό» σπίτι (βίντεο)

Την εκδοχή του σχετικά με την υποψηφιότητα της συζύγου του στο δήμο Αμαρουσίου, έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την υποψηφιότητα της γυναίκας μου. Η Μαρίνα είναι ένα άξιο στέλεχος της κοινωνίας μας. Ήθελε να δώσει δείγματα γραφής. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτό κάποιος που διοικεί να βάλει υποψηφιότητα η γυναίκα του. Πιστεύω ότι η Μαρίνα θα είχε τεράστια επιτυχία, θυσίασε τη δική της διάθεση. Δεν ήταν ένα βράδυ που συζητήσαμε γι’ αυτό, ήταν βράδια. Όπως της έκανε «κλικ» και είπε κατεβαίνω, έτσι ξαφνικά με ένα «κλικ» είπε έχεις δίκιο και αποσύρθηκε».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο σπίτι της οικογένειας και είπε: «Με το χρυσό σπίτι ακούστηκαν υπερβολές και μύθοι. Είναι ένα σπίτι αστικό, το οποίο είχαν δημιουργήσει οι γονείς της Μαρίνας και που εκεί μένουμε. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα σπίτια που ζούμε στην Πεύκη. Κάποιοι, για άλλους λόγους, θέλουν να παραποιήσουν καμιά φορά τη ζωή σου, να δημιουργήσουν ότι είσαι ένας Μίδας και κάπως έτσι θεωρώ ότι παίχτηκε όλο το σκηνικό. Το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν για τον μικρό, τον Αλέξανδρο. Αντιμετώπισε μια μορφή μπούλινγκ, το ξεπέρασε πιστεύω και δεν μου άρεσαν και ελάχιστα σχόλια που μιλούσαν για την μητέρα μου, η οποία μεγάλωσε μόνη της τα δυο παιδιά της κι εκείνα είναι επιστήμονες». 

 Δείτε το σχετικό βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης:

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΧΡΥΣΟ ΣΠΙΤΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!